Orvostechnikai eszközök

Hosszú ideje biztosítunk világszinten is vezető vákuumos megoldásokat orvostechnikai eszközök számára. Termékeinket egészségügyi központok ezrei használják, számtalan alkalmazásban, szerte a világon.

Kimondottan az orvostechnikai iparág számára fejlesztünk és gyártunk vákuumtechnikai megoldásokat, melyek rendelkeznek minden szükséges tanusítvánnyal, megfelelnek az iparág követelményeinek. Megoldásaink megbízhatóságukról és minőségükről híresek az egészségügyi ágazatban. Együttműködve az egészségügyi eszközök gyártóival, közösen tervezzük, fejlesztjük, szállítjuk a legoptimálisabb megoldásokat.

Légfúvók orvosi lélegeztetőgépekhez és légzőkészülékekhez

Oldalcsatornás fúvóinkat évek óta szállítjuk a vezető orvosi lélegeztetőgép-gyártóknak. A közelmúltban a lélegeztetőgépeket használták a koronavírus-járvány (Covid-19) idején a betegek kezelésére.

Oldalcsatornás fúvóink nagy előnye a robosztus kialakítás és a tartós élettartam. Használható hordozható, vagy fix lélegeztető gépek esetében is.

Orvosi vákuumrendszerek

A központi vákuumrendszereket kórházakban és ambuláns sebészeti központokban használják a műtétek során fellépő folyadékok elszívására. A műtőben szeparátor van beépítve, amely elválasztja a finom részecskéket a nagyobbaktól. Ha a műtő túl kicsi, a vákuumrendszer alternatívaként távolabb is letelepíthető. Orvosi vákuumszivattyúink teljes körűen tanúsítottak és az Ön igényei szerint alakíthatók.

Érzéstelenítő gázelvezető rendszerek

Az érzéstelenítő gáztisztító rendszereket (AGSS) beszerezhető közvetlenül tőlünk, készre szerelt változatban. A Duplex AGSS rendszerünk rendkívül hatékony, és megbízható csomagot kínál a vákuumellátáshoz. Az AGSS rendszereket az orvosi gázok sebészeti beavatkozások során történő eltávolítására használják.

Fogászati elszívás

A vákuumot a fogászati berendezésekben használják folyadékok, például hűtővíz, nyál és vér elszívására. Az ezekhez az alkalmazásokhoz használt oldalcsatornás vákuumszivattyúnak korrózióállónak kell lenniük. Központi elszívó rendszereinket fogászati rendelői használatra terveztük. Csendesek, kicsik és hatékonyak, teljes tanúsítvánnyal rendelkeznek a betegekkel való használatra.

Légágyak

Számos alacsony nyomású kompresszor-megoldást kínálunk a kórházak és idősotthonok számára. A légágyak olyan fekvőbetegek számára nyújt segítséget, akiknél fennáll a felfekvés kockázata. A levegő használata jelentősen javíthatja a betegek állapotát. A bőr jobban kiszáradhat és jobban gyógyulhat, ha légáteresztő matracot (decubitus matracot) használ.

Ugyanakkor az egyes légkamrák felfújása, másikok leeresztése megváltoztatja a bőrre nehezedő nyomást, így segít megelődni a felfekvés kialakulását. A különböző területek szelektív emelésével és süllyesztésével a légágyak segítik a páciens kezelési és személyes gondozási helyzetét is. Oldalcsatornás vákuumfúvóink költséghatékony, alacsony zajszintű megoldást kínál, mely konnyen beépíthatő az egészségügyi berendezésekbe.

Szék-lift

Az ülőpárna sűrített levegő segítségével felemelhető, így az idősebb betegek könnyebben fel tudnak állni. Ezek az eszközök az ápoló munkáját is kényelmesebbé teszik. Oldalcsatornás vákuumszivattyúk rendkívül megbízhatók, kompakt levegős megoldásokat biztosítanak, amelyek érzékeny betegek környezetében is használhatók.

Orvosi eszközök sterilizálása – Autoklávok

A gőzsterilizátorban a nedves gőz lecsapódik, amikor érintkezik a sterilizálandó hidegebb hőmérsékletű eszközökkel. Ezután a hő felszabadul a gőzből. Ez a baktériumcsírák denaturálásához vezet, fehérjéjük molekuláris szerkezete megsemmisül. Folyadékgyűrűs vákuumszivattyúink a levegő eltávolítására szolgálnak az autokláv kamrájávól, és a sterilizálandó eszközök közül. A vákuum segít, hogy a gőz jobban behatoljon a sterilizálandó eszközökbe, ezzel javítva az autokláv sterilizálási képességét.

Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár