Ipari gázok előállítása az Ön telephelyén

Ipari gázgenerátor

Nitrogén generátor

Nitrogén generátor

Nitrogén előállítása sűrített levegőből

Ipari technológiai célokra használható nitrogén gáz előállítása helyben

Oxigén generátorok

Oxigén generátorok

Oxigén előállítása sűrített levegőből

Egészségügyi vagy ipari technológiai célokra használható oxigén előállítása

A gázgenerátorok olyan berendezések, amelyek kémiai reakcióval, illetve szilárd vagy folyékony forrásból generálnak gázt. A kínálatunkban elérhető ipari gázgenerátorok a nitrogén- és oxigénellátási igényeket egyaránt képesek biztosítani a vállalatok számára. A megbízható gázellátás mellett a költséghatékony üzemeltetés, továbbá az azonnali használhatóság is a legfontosabb előnyeik közé tartozik. Tekintse meg kínálatunkat, és keresse kollégáinkat bizalommal!

Milyen ipari gázgenerátorok kaphatók kínálatunkban? 

Nitrogén generátorok

A membrántechnológia alapú gázgenerátorok a kompresszor által biztosított levegőből kivonják a nitrogént, amelyet a professzionális üzemek és gyártósorok a kívánt célra használhatnak fel. A gázgenerátorok szálainak falai elnyelik az oxigént és a vízpárát, majd kivezetik. Ennek köszönhetően csupán nitrogén marad az egység szálaiban, ami a membrán másik oldalán távozik a generátorból, és már készen is áll az üzemi felhasználásra.

Az üzemek természetesen maguk szabályozzák, hogy mennyi nitrogént terveznek előállítani. A nitrogén mennyisége mellett a nyomás és a tisztaság szintjét is kedvükre szabályozhatják, így minden paraméter valóban testreszabható. Nitrogén generátor használatával sokkal kiszámíthatóbbá válik a gyártási folyamat költsége, hiszen többé nem kell a piac áringadozásai miatt tartani, ráadásul a szállítási költség is kihúzható a kiadások listájáról.

Biztonságtechnikai szempontból is rendkívül előnyös egy gázgenerátor beszerzése mellett dönteni, hiszen a nagynyomású palackok használatára sem lesz szükség a jövőben. A befektetés pedig garantáltan megtérül, és végül egy jóval költséghatékonyabb, biztonságosabb és kényelmesebb úton állítható elő a gyártáshoz szükséges nitrogénmennyiség.

Oxigén generátorok

Az oxigén generátorok szintén sűrített levegőből állítanak elő gázállapotú oxigént – mindezt biztonságosan és költséghatékonyan. Oxigén generátor használatával többé nem kell tartályokban vagy folyadék halmazállapotban beszerezni az üzem gázszükségletét, így a logisztikai költségek is megtakaríthatók, illetve kényelmesen előállítható a kívánt mennyiségű oxigén. A kínálatunkban kapható oxigén generátorok folyamatosan, akár 24/7 működtethetők, így a gyártásnak vagy üzemeltetésnek egy pillanatra sem kell leállnia.

Oxigén generátorokat többek között az iparban, az egészségügyben és az akvakultúrában egyaránt használnak, ezért az üveggyártó üzemeken kívül a kórházakban, az állatorvosi klinikákban és a haltenyésztő telepeken is szüntelenül alkalmaznak. Az oxigén tisztasági szintjét tekintve az általunk forgalmazott generátorok 90%-os és 93%-os, továbbá 95%-os tisztasági szintet is képesek biztosítani.

Jól látható, hogy akárcsak a nitrogén generátor, úgy az oxigén generátor esetében is teljes mértékben az egyedi igényekhez igazítható a berendezés üzemeltetése. Az oxigén tisztaságának beállításával jelentős összeget takaríthat meg vállalkozásával, és a nyomás alatt lévő palackok miatt sem kell többé aggódnia. Sőt, vállalkozása még zöldebb is lesz, hiszen nincs szükség oxigénszállításra, így az ökológiai lábnyomát is drasztikusan csökkenti.

Kérdése merült fel? Árajánlatot szeretne kérni? Keressen minket bizalommal! 

Ha bármelyik berendezésünkkel kapcsolatban kérdése lenne, vagy még nem tudja, hogy melyik lenne a vállalkozása számára ideális választás, tapasztalt csapatunkkal készséggel állunk a rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, és rövid időn belül teljes körű választ adunk a kérdéseire!

Nitrogén és oxigén gáz tisztasági szintek
Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár