Tiszta, olajmentes levegő

Olajmentes kompresszorok

CompAir Ultima csavarkompresszor

CompAir Ultima csavarkompresszor

Energiahatékony kétfokozatú technológia

Az úttörő Ultima egyenlő az energiahatékonysággal és az innovációval a kompresszorok piacán

CompAir Dryclon csavarkompresszor

CompAir Dryclon csavarkompresszor

Hagyományos kétfokozatú technológia

A hagyományos olajmentes csavarkompresszor technológiát képviselő Dryclon család is elérhető kínálatunkban

CompAir DH csavarkompresszor

CompAir DH csavarkompresszor

Vízbefecskendezéses technológia

A CompAir DH-széria gépei egy sűrítő fokozattal vízbefecskendezés segítségével sűrítik a levegőt akár 10 bar-ig

Champion scroll kompresszorok

Champion scroll kompresszorok

Spirál sűrítőfokozattal szerelt technológia

A Champion S-család egy-egy álló és forgó spirálelem segítségével pulzálásmentesen sűríti a levegőt 10 bar nyomásig

Olajmentes kompresszorok

Olajmentes levegő jogi megfelelés. Egyes folyamatokhoz tiszta, száraz olajmentes levegőre van szükség, és nem kockáztatható a szennyeződés. Egy olajmentes kompresszorral nyugalmat szerezhet, mind a rendszerében, mind a vállalkozásában. 

Olajmentes kompresszorok

Gondtalan működés. A légkezelő rendszereket és a technológiai berendezéseket károsíthatja az olajjal szennyezett sűrített levegő, amely aztán hatással lehet az érzékeny elektronikus alkatrészekre, ami szükségtelen állásidőt és költségeket okozhat. 

Olajmentes kompresszorok

Alacsony szervizköltség és energiamegtakarítás. A kompresszorban nincs olaj a sűrítő fokozaton belül. Következésképpen kevesebb szűrési lépés szükséges ami minimalizálja a nyomásesést, és ez közvetlenül energiamegtakarítást eredményez. 

Olajmentes kompresszorok

Fokozott fenntarthatóság. A  szennyeződésmentes levegővel a sűrített levegő rendszerét a lehető leghatékonyabbá teszi. Emellett a kevés szerviz alkatrész, az olaj hiánya az egész kompresszor élettartamot vizsgálva csökkenti a berendezés ökológiai lábnyomát. 

Olajmentes technológia

A német CompAir brand berendezései az élen járnak az olajmentes kompresszorok innovációjában a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.

Az olajmentes sűrített levegőt előállító kompresszorok között több típus is elérhető az alapján, hogy milyen megoldással hozza létre az olajmentes levegőt. Megtalálhatóak egy- és kétfokozatú csavarkompresszorok is a kínálatban, amelyek közül a CompAir Ultima kompresszor emelkedik ki a forradalmian alacsony energiahatékonysági szintek miatt. A csavarkompresszorok mellett scroll kompresszort is kínálunk, amelyek olyan helyekre alkalmasabb, ahol kisebb mennyiségű levegő szükséges.Olajmentes kompresszorok


Back to Top
Close