CompAir Dryclon csavarkompresszor

CompAir D132 olajmentes csavarkompresszor

CompAir Dryclon kompresszor család - olajmentes levegő 37 és 315 kW teljesítmény között

A Dryclon család tagjai felépítésüket tekintve a hagyományos olajmentes kétfokozatú csavarkompresszorok közé tartoznak, ezek a berendezések a 4-10 bar közötti sűrített levegő végnyomást két lépcsőben állítják elő. A fokozaton belül a csavarelemeknél, ahol a levegőt sűríti a kompresszor, nincsen szükség tömítő folyadékra a beállított szűk hézagoknak köszönhetően. Amellett, hogy az általa szolgáltatott levegő minősége megfelel a legszigorúbb előírásoknak is, az egyedi kialakítású, zárt hűtővízkörének köszönhetően kiváló energiahatékonysággal is rendelkezik. A kisebb hőterhelésnek miatt a legfontosabb fő-alkatrészek élettartama megnövekszik. 


Kétfokozatú sűrítőfokozat

Megbízható sűrítő fokozat. A német mérnökök által tervezett sűrítő fokozat a CompAir németországi gyárában készül a legprecízebb CNC technológiát használva. A kiváló minőségű kettős Ni és PTFE bevonatnak köszönhetően nincsen számottevő teljesítménycsökkenés a kompresszor életútja során.

6 év kompresszor garancia

44.000 üzemóra / 6 év garancia. A CompAir hosszú garanciát vállal a kompresszorra a kiváló design miatt. A mindkét  fokozatba beépített nyomás-kiegyenlítő dugattyú lecsökkenti a sűrített levegő nyomásából adódó, a csapágyakon ébredő axiális terhelést, amivel megnöveli a csapágy élettartamot.

Olajmentes sűrítőfokozat tengelytömítés

Tanúsítottan olajmentes levegő. A labirintgyűrűs tengelytömítés rendszernek köszönhetően a hálózat felé továbbított sűrített levegő teljesen olajmentes, amelyet a TÜV Németország tanúsított az ISO 8573-1, ISO 8573-2 és ISO 8573-5 szabványnak megfelelően. A levegő sem olajszármazékot, sem sziloxánt nem tartalmaz.

Kompresszor hűtővízkör

Zárt hűtővízkör. Hatékonyság és hosszú élettartam. 

A CompAir D-szériás csavarkompresszorok zárt hűtővízkörrel rendelkeznek és hűtővízzel hűtik a sűrítőfokozat köpenyét. A zárt hűtővízkör előnyei:

  • Hűtővíz hőkapacitása nagyobb, mint az olajé, ezért hatékonyabb hűtést biztosít
  • Magasabbfokú megbízhatóság és hosszabb élettartam, annak köszönhetően, hogy a kompresszor átlagosan 8...10 ℃ fokkal alacsonyabb sűrített levegőt állít elő
  • A hagyományos olajhűtéshez képest 2%-kal magasabb energiahatékonyság érhető el
  • Nincsen olajfolyási rizikó
CompAir Dryclon csavarkompresszor hővisszanyerés
iConn kompresszor felügyeleti rendszer

iConn Ipar 4.0 web-alapú kompresszor felügyeleti rendszer.

Kompresszoradatok (termelt levegő mennyiség, nyomás, hőfok, üzemóraszámok) online elérése, valamint utólagos statisztikák és jelentések, készítése. Riasztás, figyelmeztetés funkció emailben mind a partnerünk, mind az Imex Szerviztechnika részére. Ennek az információnak a birtokában mi azonnal tudjuk, ha javításra vagy karbantartásra van szükség. A CompAir által biztosított GSM DATA előfizetéssel, bárhol lekérhetők az adatok akár telefonon keresztül is!


Delcos XL csavarkompresszor vezérlés

Delcos XL kompresszor vezérlő.

A CompAir kompresszorok Delcos XL magyar nyelvű érintőképernyős vezérléssel vannak felszerelve, amelyek alapkiszerelésben tartalmazzák a gépcsoportvezérlő, és kapcsolóóra funkciót. A gépcsoport vezérlő alkalmas 4 db kompresszor vezérlésére, és az összes szállított mennyiség, ill. nyomás érték mentésére SD kártyára. A kapcsolóóra funkció segítségével heti programozást lehet végezni, és 2 eltérő nyomássávot tudunk beállítani. A vezérlés több külső digitális jelet tud kezelni. Ezek a bemenetek alkalmasak a levegőelőkészítő berendezések üzemi állapotának felügyeletére. A teljes rendszer üzeneteit a kompresszorba beépített ModBus csatlakozáson, vagy digitális jelként szabadon felhasználva tudjuk közvetíteni.

Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár