CompAir DH csavarkompresszor

CompAir D37H olajmentes csavarkompresszor

CompAir DH vízbefecskendezéses kompresszor 15-37kW teljesítmény között.

A sűrített levegő előállításhoz szükséges hűtő-, kenő-, tömítőhatást az egyedi sűrítő fokozat konstrukció mellett a sűrítő térbe történő vízbefecskendezés garantálja. 

Az egyedülálló kialakítás alacsonyabb fordulatszámot és alacsonyabb üzemi hőmérsékletet eredményez - mindkettő nagy hatékonyságot és az alkatrészek kisebb kopását eredményezi. A fogaskerekek és szíjak nélküli, egyfokozatú, direkt meghajtás használata maximalizálja a hatékonyságot. A sűrített levegőnek az alkalmazás igényeihez történő szabályozott fordulatszámmal történő korlátozása biztosítja, hogy ne vesszen kárba energia. A vízhűtés miatt kevesebb, mint 60 Celsius fokos a sűrített levegő hőmérséklete a sűrítés végén és lényegében izotermikus sűrítés jön létre. Ez a tény szükségtelenné teszi egy belső utóhűtő beépítését és mivel nincsen extra nyomásesés a rendszerben, így alacsonyabb a kompresszor villamos energia igénye.

Teljesen olajmentes kompresszor technológia.

A CompAir úgy tervezte meg ezt a kompresszor családot, hogy nem kell olajat használni a kompresszorban semmilyen célra. Nincs olaj = nincs rizikó. 

  • Egyfokozatú, direkt meghajtású sűrítőfokozat, amely maximalizálja a hatékonyságot és az olaj hiányának köszönhetően lecsökkenti a karbantartási igényt
  • A jó minőségű befecskendezett víz keni, hűti és tömíti a sűrítési folyamatot, ami növeli a hatékonyságot
  • Nincsen fogaskerék hajtómű, tehát nincsen szükség kiegészítő olajkenésre
  • A csapágyakon lévő kismértékű terhelésnek és az alacsony fordulatszámnak köszönhetően zárt csapágyak vannak beépítve, amelyeknek nem szükséges a kenése
  • A frekvenciaváltóval szabályozott fordulatszám opció elérhető minden méretű kompresszorhoz
  • iConn - Ipar 4.0 megoldás a kompresszor felügyeletére
Vízbefecskendezés sűrítési diagram

Energiamegtakarítás. A vízbefecskendezés alacsonyabb hőmérsékletet jelent, a kisebb sűrített levegő hőmérséklet pedig hatékonyabb sűrítést. 

Kompresszor víztisztító rendszer

Hatékony víztisztító rendszer. A fordított ozmózis szűréstechnológiának köszönhetően a sűrítőfokozatra befecskendezett víz kiváló minőségű és jól végzi hűtési, kenési és tömítési feladatait.

Hosszú élettartam a terhelés miatt

Kiegyensúlyozott terhelés = hosszú élettartam. A rotoron lévő axiális és radiális irányú terhelések ki vannak egyensúlyozva, maximális csapágy-élettartamot biztosítva ezáltal.

CompAir DH kompresszor belsőrész

Megbízhatóság: 6 év / 44.000 üzemóra PureCare kompresszor garancia.

A DH-család kompresszoraiban jelentősen kevesebb mozgó alkatrész található, mint a hagyományos olajmentes kompresszorokban, ami azt jelenti, hogy kevesebb dolog tud elromolni bennük. Ezzel párhuzamosan az alacsony fordulatszám és a csapágyakon ébredő kiegyensúlyozott terhelések meghosszabbítják a sűrítőfokozat élettartamát és megnövelik a szükséges szervizperiódusok hosszát, költséget megtakarítva ezáltal. 

A megbízhatóságot bizonyítja, hogy az Imex Szerviztechnika és a CompAir 6 év / 44.000 üzemóra garanciát vállal a kompresszorra. 

CompAir iConn kompresszor felügyelet

iConn Ipar 4.0 web-alapú kompresszor felügyeleti rendszer.

Kompresszoradatok (termelt levegő mennyiség, nyomás, hőfok, üzemóraszámok) online elérése, valamint utólagos statisztikák és jelentések, készítése. Riasztás, figyelmeztetés funkció emailben mind a partnerünk, mind az Imex Szerviztechnika részére. Ennek az információnak a birtokában mi azonnal tudjuk, ha javításra vagy karbantartásra van szükség. A CompAir által biztosított GSM DATA előfizetéssel, bárhol lekérhetők az adatok akár telefonon keresztül is!

A iConn modul 30kW teljesítménytől alapfelszereltség a kompresszorokban, az alap GSM előfizetés teljesen költségmentes a végfelhasználónak. Az iConn modul utólag is beépíthető minden, akár nem CompAir kompresszorba, így partnereinknél akár az egész kompresszor-park felügyelhető távolról a web-alapú felületről. Figyelmeztetés vagy hiba esetén azonnal hibaüzenet érkezik emailben is.

Kompresszor vezérlés Delcos XL

Delcos XL kompresszor vezérlés.


A CompAir kompresszorok Delcos XL magyar nyelvű érintőképernyős vezérléssel vannak felszerelve, amelyek alapkiszerelésben tartalmazzák a gépcsoportvezérlő, és kapcsolóóra funkciót. A gépcsoport vezérlő alkalmas 4 db kompresszor vezérlésére, és az összes szállított mennyiség, ill. nyomás érték mentésére SD kártyára. A kapcsolóóra funkció segítségével heti programozást lehet végezni, és 2 eltérő nyomássávot tudunk beállítani. A vezérlés több külső digitális jelet tud kezelni. Ezek a bemenetek alkalmasak a levegőelőkészítő berendezések üzemi állapotának felügyeletére. A teljes rendszer üzeneteit a kompresszorba beépített ModBus csatlakozáson, vagy digitális jelként szabadon felhasználva tudjuk közvetíteni.

Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár