Kompresszor szerviz

Kompresszorok, vákuumszivattyúk, szárítók üzemóra szerinti rendszeres karbantartása. 

Vállaljuk partnereink kompresszorainak, szárítóinak, vákuumszivattyúinak helyszíni szervizelését eseti megbízás és szervizszolgálati szerződés alapján. A berendezések hibája esetén a javításokat partnereinknél, vagy jól felszerelt szolnoki műhelyünkben tudjuk elvégezni. Amennyiben partnerünk vegyes gépparkkal rendelkezik, szívesen vállaljuk a teljes kompresszorpark karbantartását. 

Kérem keresse kollégánkat szervizügyekben: 

Mezei Róbert 

Szervizvezető

+36 30 633 0753

r.mezei@imex.szerviztechnika.hu 

Cégünk 14 fő szerviztechnikusi csapattal, jól felszerelt szervizautók segítségével végzi a berendezések karbantartását, javítását az egész országban.

Szerviz állomásaink: Szolnok - Budapest - Pápa - Esztergom - Várpalota: Karbantartás az ország egész területén

 Karbantartás az ország egész területén


Milyen berendezések és kompresszorok szervizelésében számíthat ránk? 

Olajos kompresszorok

Habár az olajkenésű kompresszorok kifejezetten alacsony karbantartási igénnyel rendelkeznek, időnként mégis javításra szorulhatnak. Szerencsére számos típusuk könnyen és gyorsan javítható, illetve karbantartásra sem szorulnak minden második héten. Legyen szó bármilyen olajos kompresszorról is, segítünk a szervizelésben.

Olajmentes kompresszorok

Az olajmentes technológiával dolgozó kompresszorok többek között a gyógyszeriparban és a biotechnológiai kutatások során is használatosak, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a karbantartásukra. Ha vállalatával minden előírásnak maradéktalanul meg szeretne felelni, illetve esélyt sem szeretne adni a gyártási hibáknak, keressen minket bizalommal, és gondoskodunk a kompresszorai kifogástalan működéséről.

Csavarkompresszorok

A csavarkompresszorok között léteznek olajbefecskendezéses és olajmentes típusok is. Akár olajkenésű vagy vízbefecskendezéses eszközről beszélünk, bizonyos időközönként az alkatrészek meghibásodhatnak, illetve a készüléktől függően egy adott üzemidő után karbantartási munkálatok végrehajtása is szükséges. Akár a fő- és mellékrotor javítása vagy a berendezés általános karbantartása a cél, az IMEX csapatára minden esetben számíthat.

Gázgenerátorok

A nitrogén és oxigén generátorok számos iparágban és területen gondoskodnak a kívánt mennyiségű és minőségű gáz előállításáról. Akár az autóiparban, a gyógyszeriparban, az egészségügyben vagy az akvakultúrában tevékenykedik, gázgenerátorai szervizelését teljes mértékben ránk bízhatja. Szakembereinkkel gondoskodunk róla, hogy akár szüntelenül megbízhatóan és biztonságosan üzemeltethesse a berendezéseit.

Sűrített levegő előállító berendezések

A pneumatikus alkatrészek meghibásodása, illetve a szűrők, levegő szárítók és egyéb komponensek cseréje esetén is számíthat ránk. Mindenben segítünk, hogy a sűrített levegő legalább annyira tiszta legyen, hogy a gyártási folyamatai bármiféle gond nélkül haladjanak, továbbá megfeleljenek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak és előírásoknak is.

Vákuumszivattyúk

A folyadékgyűrűs és a vízgyűrűs vákuumszivattyúk is számos mozgó alkatrésszel dolgoznak. Ezen komponensek meghibásodhatnak, illetve rendszeres ellenőrzésre is szorulhatnak. Az IMEX szakembereivel A-tól Z-ig átnézzük a vákuumszivattyúit, majd elvégezzük a szükséges javítási munkálatokat.


További ipari berendezések szervizelése

Tapasztalt csapatunkkal az ipari kompresszorok mellett számos egyéb ipari berendezés javításában is segítő kezet nyújtunk. Jól felszerelt szervizautóinkkal rövid időn belül a helyszínre érkezünk, és 14 fős szerviztechnikusi csapatunkkal gondoskodunk berendezései javításáról, karbantartásáról. Érdeklődjön és keressen minket bizalommal!

Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár