Kompresszor javítás

Tapasztalt csapatunkkal kifejezetten Ipari kompresszorok javításában tudunk segítő kezet nyújtani. Olajos, olajmentes és csavarkompresszorok javításában egyaránt otthonosan mozgunk, azonban vákuumszivattyúk és szárítók szervizelésében is számíthat ránk. Bízza valódi profikra a munkát, és döntsön Ön is az IMEX szakemberei mellett!

Kompresszorok hibakeresése, javítása, felújítása

Vállaljuk partnereink kompresszorainak, szárítóinak, vákuumszivattyúinak hibafeltárását és javítását a helyszínen. A berendezések hibája esetén a nagyobb javításokat jól felszerelt szolnoki műhelyünkben tudjuk elvégezni. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő szintű F-gáz képesítéssel is, így olyan jellegű javításokat is el tudunk végezni a hűtveszárítóknál, amely esetlegesen a hűtőkör megbontásával jár.

Kérem keresse kollégánkat szervizügyekben:

Mezei Róbert

Szervizvezető

+36 30 633 0753

r.mezei@imex.szerviztechnika.hu

Cégünk 14 fő szerviztechnikusi csapattal, jól felszerelt szervizautók segítségével végzi a berendezések javítását az egész országban. Nagyobb munkálatok esetén a szolnoki központi javítóműhelyünkben fogadjuk a berendezéseket és a felújítást itt végezzük el.

Szervizállomásaink: Szolnok - Budapest - Pápa - Esztergom - VárpalotaKompresszor szerviz


Milyen kompresszorok javításában segítünk? 

Olajos kompresszorok. Ugyan az olajkenésű kompresszorok általában nem igényelnek nagyobb volumenű karbantartási munkálatokat, de időnként előfordulhat, hogy egy-egy alkatrész meghibásodása miatt javításra szorulnak. A típusok többsége azonban könnyen és gyorsan javítható, ezért a problémát hamar meg tudjuk oldani.

Olajmentes kompresszorok. A gyógyszeriparban is használatos olajmentes kompresszorok karbantartása és javítása elengedhetetlen a törvényeknek való teljes körű megfeleléshez. Ne adjon esélyt a gyártási hibáknak vagy éppen a büntetéseknek, inkább keressen minket bizalommal, és a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk a kompresszorok javításáról.

Csavarkompresszorok. Legyen szó olajmentes vagy olajbefecskendezéses csavarkompresszorokról, mindkét esetben garantáltan segítünk. Akár a sűrítőfokozat, a szívószelep vagy esetleg más alkatrész hibásodik meg, csapatunkkal mindig készen állunk a gyors és szakszerű javításra.

Miért minket válasszon? 

Profi szerviztechnikusi csapattal dolgozunk

Szakképzett kollégáinkkal a legkorszerűbb ipari kompresszorok javításában is segítünk. Legyen szó olajbefecskendezéses vagy olajmentes működésű csavarkompresszokról, első lépésként fényt derítünk a műszaki hiba forrására, majd azonnal hozzálátunk a munkához. Jellemzően már a helyszínen meg tudjuk javítani a berendezéseket, de bizonyos javítási munkálatokat a szolnoki telephelyünkön végzünk.

Az egész országban elérhetők vagyunk 

Szervizautónkkal az ország bármely településére ellátogatunk, ezért partnereink mindenhol számíthatnak a segítségünkre. 5 városban pedig szervizállomást is üzemeltetünk, hogy minél gyorsabban elháríthassuk a műszaki problémákat.

Ha ipari kompresszora javításra szorul, döntsön bátran az IMEX csapata mellett. 14 fős szerviztechnikusi csapatunkkal és a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt szervizautóinkkal az ország teljes területén készséggel állunk a rendelkezésére.

Keresse bizalommal Mezei Róbert szervizvezető kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 633 0753

E-mail: r.mezei@imex.szerviztechnika.hu


Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár