Champion csavarkompresszorok

Champion csavarkompresszorok

Champion FM csavarkompresszor család

A Champion csavarkompresszorok a kiváló ár-érték arányt képviselik, egészen a kisebb méretektől (2,2 kW), akár a legnagyobbig (132 kW) az 5-13 bar-os nyomástartományban. Az FM család kiemelkedő darabjai a tartályra szerelt és hűtveszárítóval kiegészített kompresszorok, az ún. air-stationök. 

A Champion az Ingersoll-Rand csoport tagjaként folyamatosan odafigyel a vevői igényekre és ennek megfelelően fejleszti ezt a termékcsaládot. A kiváló ár mellett nagyon fontos a Champion számára, hogy a legmegbízhatóbb kompresszort állítsa össze, de fontos, hogy a mai kornak megfelelve az energiahatékonyságról se feledkezzenek meg. Ezért kapható a teljes termékpalettán a fix fordulatszámú kompresszorok mellett a fordulatszám szabályzós kivitel is.

Champion csavarkompresszorok

Megbízható sűrítőfokozat. A Németországban gyártot félig-integrált sűrítő fokozat blokk design, beépített olajszűrővel és termosztáttal kevesebb külső alkatrészt és ezekhez szükséges csövezést igényel, aminek eredményeképpen kisebb helyen elfér a blokk, valamint további előnye, hogy lecsökken az olajszivárgások esélye és a karbantartási igény is kisebb.

Champion csavarkompresszorok

5 év teljeskörű garancia vásárolható opcióként. A Champion csavarkompresszorai megbízhatóságukról is híresek. A 2 éves standard garanciát ki lehet bővíteni 5 éves periódusra. Ennek feltétele az opció megvásárlása mellett, hogy szervizszolgálati szerződést kössön a Champion kompresszorok hazai forgalmazójával és szakszervizével, az Imex Szerviztechnika Kft.-vel.

Champion csavarkompresszorok

Könnyű és olcsó karbantartás. A Champion alkatrészekkel megvédheti és karban tarthatja a beruházását. A Champion kompresszort úgy fejlesztették a mérnökök, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben lehessen szervizelni. Ennek megfelően csak rövid leállási időkkel kell tervezni a karbantartások idejére és ezzel jelentős költséget tud az üzem megtakarítani.

Champion csavarkompresszorok

C-PRO 2.0 vezérlés. A Champion kompresszor vezérlése minden modern kihívásra választ ad. 

  • 3 analóg bemenet
  • Standard Modbus
  • Gépcsoportvezérlés funkció: akár 7 fix fordulatszámú és 1 fordulatszám szabályzós kompresszor vezérlése
  • Hibamemória 15 hibáig
  • Folyamatos rendszer ellenőrzés: hőmérséklet, nyomás

Champion csavarkompresszorok

Hővisszanyerési opció. Az egyik legegyszerűbb megoldásként a légcsatornát módosítva megoldható az, hogy az üzembe direkt befújjuk a hűtőről távozó forró levegőt, ezzel fűtve a téli hónapokban. De létezik másik megoldás is. A Champion kompresszorok olajkörét módosítva beépítésre kerülhet egy forrasztott lemezes hővisszanyerő hőcserélő. A leválasztó hőcserélő üzem felőli oldalán felmelegítjük a vízközeget, amelyet használati melegvíz előállításra, radiátoros fűtésre vagy az olyan ipari technológiai lépések előmelegítésére lehet használni, ahol emelt hőmérsékleten dolgoznak.

Back to Top
Close