Blog

Mivel foglalkozunk?

KOMPRESSZOROK ÉRTÉKESÍTÉSE, TELEPÍTÉSE, BÉRBEADÁSA

Cégünk egyik fókuszterülete az ipari kompresszorok forgalmazása.

Az IMEX Szerviztechnika a CompAir német kompresszormárka magyarországi forgalmazója. A CompAir németországi fejlesztőközponttal és gyártással rendelkezik, portfoliójában megtalálhatóak olajbefecskendezéses és olajmentes technológiát használó csavarkompresszorok is. 

KOMPRESSZOROK JAVÍTÁSA, KARBANTARTÁSA

Az IMEX Szerviztechnika tapasztalt szervizes szakembergárdával rendelkezik, akik jól felszerelt szervizkocsijukkal járják az országot és végzik az ipari szereplőknél üzemelő kompresszorok karbantartását, adott esetben javítását. Területileg a kollégáink lefedik egész Magyarországot, a szolnoki telephelyünk mellett dunántúli és budapesti szervizállomásunk is van.

Keressen minket bizalommal ipari csavarkompresszorok javításával, szervizelésével kapcsolatban.KOMPRESSZOROK JAVÍTÁSA, KARBANTARTÁSA

SŰRÍTETT LEVEGŐ ELŐKÉSZÍTÉS

A sűrített levegő előállító rendszerek szerves részét képezik a levegő minőségét javító berendezések is.

Az IMEX Szerviztechnika a német-amerikai gyökerekkel rendelkező Donaldson cég magyarországi forgalmazója. Foglalkozunk a sűrített levegő nedvességtartalmát csökkentő hűtve- és adszorpciós szárítókkal. A sűrített levegő minőségét ezek mellett az esetleges szennyeződések és olajtartalom kiszűrésével lehet javítani, vagy élelmiszer- és gyógyszeripari alkalmazás esetén sterilizálni. 

MÉRÉSTECHNIKA

Mérni szeretné az üzem sűrített levegő minőségét vagy felhasználását, de nincsen meg rá a megfelelő eszköze? Szívesen segítünk minden mérési feladatban, mivel eszközparkunkban megtalálhatóak a legkorszerűbb mérőeszközök. 

IPARI VÁKUUMSZIVATTYÚK

Az IMEX Szerviztechnika az Elmo Rietschle német márka magyarországi forgalmazója, kínálatunkban megtalálja a kis nyomáskülönbséget előállító fúvókat és mélyebb vákuumszintek előállítására tervezett vákuumszivattyúkat is.

Keressen bizalommal, ha az értékesítés mellett vákuumszivattyú javítási, vagy karbantartási feladatra keres szakembert!

Back to Top
Bezár
Close
Ajánlatkérés
Pályázat Bezár